luni, 27 aprilie 2015

Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant


Din categoria: ce am mai testat în ultima vreme și mi-a plăcut atât de mult încât simt nevoia să împărtășesc cu restul lumii: 


Pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant


Una din problemele cu care se confruntă un număr destul de mare de femei este aspectul picioarelor. De cele mai multe ori ne ocupăm de partea care se vede și este expusă în momentul în care alegem ca obiect vestimentar o rochie sau o fustă însă uităm de talpa piciorului care este în continuă presiune, fiind supusă greutății sau acțiunii pantofilor prea strâmți sau incomozi ori de călcâiele care dacă nu sunt îngrijite corespunzător ne pedepsesc cu un aspect inestetic, cu piele îngroșată sau crăpături.

Pentru a remedia aceste probleme unele femei merg la salon și plătesc pe cineva pentru a le face picioarele așa cum își doresc, altele încearcă să-și rezolve problemele acasă cu piatră ponce, pilă manuală sau diverse răzătoare pentru călcâie însă cele care își doresc cu adevărat picioare frumoase și catifelate fără a-și expune picioarele unei străine sau cele care consideră că îngrijirea personală e îngrijirea făcută chiar de ele fără prea mare efort, sunt acelea care aleg o pilă electronică cum e Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant.


De ce este atât de specială această pilă?
În primul rând pentru că acționează delicat asupra pielii îngroșate de pe talpa piciorului și înlătură stratul de celule moarte de la suprafața pielii fără a exercita o acțiune prea puternică.
În al doilea rând pentru că este un produs care îndepărtează pielea în exces chiar și în locurile cele mai inaccesibile datorită capului rotativ prevăzut cu cristale de diamant și particule microabrazive care îndepărtează chiar și bătăturile fără a răni pielea.
Iar în al treilea rând pentru că a fost special concepută pentru a le oferi femeilor în general picioare frumoase și catifelate în confortul propriei locuințe, fără prea mare efort.


Din experiența personală pot să îți spun că rezultatele sunt vizibile chiar de la prima utilizare. Cu toate acestea, nu te aștepta ca după ce ai achiziționat această pilă și ai folosit-o o singură dată să ai picioare catifelate toată viața. Îngrijirea picioarelor este un proces continuu, mai intens la început și doar de întreținere mai apoi. 


Eu am folosit pila electronică Scholl Velvet Smooth timp de o săptămână în fiecare seară iar după fiecare utilizare mi-am masat ușor picioarele cu un Ser Intens Hidratant pentru picioare și acum pot să mă laud cu picioare catifelate și călcâie care sunt extrem de fine.



Pila este foarte ușor de folosit, are un cap rotativ de formă ergonomică care se poate îndepărta pentru a fi curățat sub jet de apă.




Dacă din punct de vedere al eficienței i-aș da oricând nota 10, la capitolul zgomot se situează undeva în jurul notei 8 și asta pentru că eram obișnuită cu pila mea manuală care nu făcea deloc zgomot. Cu toate acestea, prefer un lucru de calitate care acționează blând asupra picioarelor mele fără pic de efort din partea mea în detrimentul confortului fonic.




Instrucțiunile de folosire sunt extrem de simple. Pila este prevăzută cu un inel argintiu pe mâner care se rotește la dreapta pentru pornire și la stânga pentru oprire. Nu se folosește pe pielea iritată sau cu răni deschise, nu se insistă mai mult de 3-4 secunde pe aceeași porțiune de piele și nu se introduce direct sub jet de apă ci se detașează capul rotativ atunci când se dorește curățarea lui.




Pentru rezultate vizibile imediat, eu îți recomand să folosești un produs care hidratează pielea special dedicat îngrijirii picioarelor cum sunt cele din gama Scholl imediat după ce ai folosit această pilă.

 


Unde poate fi găsită?
Pila electronică Scholl Velvet Smooth este disponibilă în farmacii sau la raionul de produse destinate îngrijirii picioarelor sau cel de aparate electrice din marile magazine precum Carrefour, Auchan, Mega Image, Cora, Kaufland ori DM iar pe internet o poți comanda cu transport gratuit de pe eMAG


Tu ai folosit-o deja? Cum ți se pare? Te-ai mai întoarce la vechea pilă?


Pont: dacă te decizi să o cumperi de pe internet, urmărește promoțiile pe eMAG, uneori o găsești și cu 40% reducere sau la pachet cu alte produse din gama Scholl. 
Poti opta pentru varianta pe albastru sau cea pe roz, calitatea e aceeasi.

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...