duminică, 3 noiembrie 2013

Quiche de pui cu paste



Ingrediente:
300 g carne tocata de pui
100 g paste Patrate mici Arnos
1 ceapa
jumatate ardei gras rosu
jumatate conserva rosii cuburi
O legatura patrunjel
2 catei usturoi
150 g branza de vaci
150 g cascaval
100 g smantana
3 oua
2 linguri ulei de masline
Sare, piper


Tocam ardeiul rosu, usturoiul, ceapa si patrunjelul.
Intr-o oala punem 1 l apa cu sare la fiert pentru paste. In apa care clocoteste se adauga 100 g patrate mici Arnos, se fierb timp d 2 minute amestecand din cand in cand apoi se lasa vasul acoperit pentru 3-5 minute. Pastele fierte se strecoara si se clatesc cu apa rece.


Punem ceapa la calit in 2 linguri ulei de masline pana devine translucida, adaugam ardeiul, usturoiul, rosiile din conserva tocate marunt si carnea de pui. Se lasa toate la calit pana cand carnea este patrunsa, adaugam pastele scurse de apa, patrunjelul tocat marunt si potrivim gustul cu sare si piper.




In alt vas batem bine ouale cu un praf de sare, adaugam branza de vaci, smantana si cascavalul dat pe razatoare.
Amestecam cele doua compozitii.




Tapetam cu unt o tava speciala pentru quiche/tarta si turnam compozitia in ea. Nivelam frumos la suprafata si dam la cuptorul preincalzit pentru 50 minute sau pana cand a capatat o crusta frumoasa.
Se lasa sa se raceasca in tava. Se poate servi calduta dar si rece ca aperitiv.