luni, 24 februarie 2014

Fusilli cu somon si sos de trufe


Ne-am dori ca atunci cand venim uneori obosite de la serviciu sa nu mai petrecem alte ore in bucatarie pregatind cina. Cred ca de aceea s-au  inventat salatele, pentru a pregati ceva rapid si sanatos in acelasi timp.
Astazi vin cu o idee de salata cu Fusilli Panzani 5 Vegetables combinate cu somon afumat, boabe de porumb Bonduelle si asezonata cu un sos din iaurt grecesc si sos de trufe.
Singurul timp de asteptare e cat fierb pastele 5-7 minute, prin urmare in maxim 10 minute ati reusit sa pregatiti o salata delicioasa.

Aveti nevoie de:

200 g fusilli 5 legume Panzani
4 linguri porumb boabe Bonduelle
3 linguri sos pentru paste cu trufe (se gaseste in comert, la borcanel)
150 g somon afumat
100 g iaurt grecesc (sau orice alt tip de iaurt)
1 lingura zeama de lamaie
1 lingurita sare


Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Cand apa a inceput sa clocoteasca se adauga pastele si se lasa 5-7 minute.

Iaurtul se amesteca cu sosul de trufe si zeama de lamaie.


Somonul se taie in cubulete.


Intr-un vas punem boabele de porumb si somonul.


Pastele se scurg de apa.


Se adauga pastele peste somon si boabele de porumb si se amesteca usor.


Deasupra se toarna dressingul cu iaurt si sos de trufe.
Daca mai este nevoie se mai presara putina sare.

Si gata cina... sau pranzul...depinde.