joi, 23 ianuarie 2014

Rulada de cascaval cu somon afumat si masline



300 g cascaval clasic
100 g cascaval afumat (optional)
250 g somon afumat
100 g masline verzi cu gogosar

Cascavalul se taie in cuburi mai marisoare si se pune intr-un vas apoi se introduce la cuptorul cu microunde. Se lasa 3 reprize de cate 1 minute, amestecand in el intre reprize, pana se topeste complet. Se scurge grasimea rezultata daca exista si cascavalul topit se pune intr-o punga de congelator (30x20) si cu ajutorul unui sucitor se intinde intr-un strat uniform gros de 3-4 mm.





Se transfera foaia de cascaval pe o bucata de folie alimentara, se aseaza in strat uniform fasiile de somon afumat apoi pe lungime se aseaza in linie maslinele una in prelungirea celeilalte si ajutandu-ne de folia alimentara se ruleaza strans. Se inveleste in folie alimentara si se da la rece pana in momentul servirii.