duminică, 4 mai 2014

Paste cu ton



Cele mai rapide, usor de pregatit si delicioase paste: paste cu ton

Aveti nevoie doar de:
4 conserve ton in ulei 
1 pachet paste
2 cepe
sos de rosii
ulei de masline
sare, piper negru, oregano



Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in putin ulei sau puteti folosi uleiul din conserva pentru o aroma mai intensa.


Pregatiti conservele si sosul de rosii (eu am folosit suc de rosii facut in casa la care am adaugat un pic de sare, piper negru si oregano)


Cand ceapa a devenit sticloasa adaugati tonul si sosul de rosii, amestecati bine, lasati sa dea cateva clocote apoi opriti focul si acoperiti vasul.



Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj si in functie de cat de tari le doriti. In momentul in care apa a inceput sa fiarba adaugati si o lingura de ulei de masline in apa. Scurgeti pastele de apa si amestecati-le cu sosul de peste.


   
Sa aveti pofta!