joi, 15 ianuarie 2015

Sursa de mâncare bună e mereu la îndemână cu FoodPanda




Dacă ești din Arad, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu sau Timișoara trebuie să afli de FoodPanda.ro, un serviciu cu ajutorul căruia poţi comanda mâncare la domiciliu. Spre deosebire de alte servicii asemănătoare, unde poţi comanda mâncare de la un singur restaurant, aici ai o gamă variată de produse. Cei de la Food Panda fac parteneriate cu mai multe restaurante şi pizzerii, iar tu de pe un singur site poţi comanda de la mai mulţi furnizori. Sună bine, nu?

Fiecare are propriile gusturi atunci când vine vorba de mâncare și de cele mai multe ori e dificil să-i mulțumești pe toți ai casei sau toată gașca de prieteni atunci când se hotărăsc să vină în vizită.

Pentru că suntem în continuă mișcare, cei de la FoodPanda au dezvoltat si o aplicaţie pentru telefonul mobil care face totul mult mai uşor și astfel avem mereu la îndemână o sursa de mâncare bună. 

Eu mi-am descărcat-o atunci când a trebuit să merg în Iași la niște cursuri. Pentru cazare am apelat la o prietenă care are o garsonieră liberă de când ea a plecat la muncă în străinătate iar pentru mâncare m-am gândit că voi rezista o săptămână cu covrigi și iaurt. Cum n-am rezistat decât o zi, iar într-un restaurant sau pizzerie nu aș intra niciodată neînsoțită să ma așez la o masă și să mănânc singură, am apelat la FoodPanda. 

Totul e foarte simplu: intri în magazinul cu aplicații al telefonului tău, dai căutare pentru FoodPanda și instalezi

Atunci când pur și simplu nu ai chef să gătești, se anunță prieteni în vizită iar frigiderul tău e în greva foamei, când tu ești la dietă dar soțul vrea să mănânce bine sau pur și simplu ai mânca o pizza, ai încerca ceva din bucătăria grecească sau mâncare chinezească, intri în aplicație, selectezi orașul și strada pentru a găsi cele mai apropiate restaurante și îți comanzi ceea ce îți poftește inima. 
Majoritatea restaurantelor partenere FoodPanda au transportul gratuit iar de cele mai multe ori valoarea minima a comenzii trebuie să fie în jur de 25-30 lei. 
În plus, dacă ești vânător de discount-uri, promoții și cadouri, trebuie doar să-i urmărești.


Să ai poftă!

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...