miercuri, 22 aprilie 2015

Te-ai hotarat unde iti vei petrece concediul anul asta?


Cu atâtea destinații minunate e chiar greu să te decizi în privința locului în care îți vei petrece concediul. Cu toate acestea, factori precum situația financiară, perioada de concediu de care dispui, programarea concediului altor prieteni cu care vrei sa mergi, rude care se află în străinătate și te cheamă pe la ele, sau dorințe păstrate până acum doar în gând te vor ajuta să iei o decizie.

Vola.ro

Fiecare țară e frumoasă în felul ei și cu siguranță te vei întoarce cu amintiri plăcute de oriunde... dacă știi să-ți planifici cum trebuie concediul!

Dacă ești genul care cercetează înainte de a crede, în mod sigur nu vei apela la o agentie de turism pentru a-ți rezerva concediul ci vei încerca să afli cât mai multe lucruri despre locația în care vei merge. Chiar și acelora care aleg să-și rezerve biletele prin intermediul agențiilor de turism le recomand să se informeze bine înainte de a se decide, să solicite pachete cât mai avantajoase atât ca preț cât și ca destinații și care să se potrivească perfect cu ceea ce își doresc.

Pentru a beneficia de câteva zile în plus de concediu, cel mai bine ar fi să îți rezervi din timp biletele de avion. E frumos și cu mașina însă e destul de obositor, mai ales dacă există un singur șofer în mașină, iar ca și cheltuială nu ieși cu mult mai ieftin decât dacă ai merge cu avionul. În schimb, dacă merg două familii cu o singură mașină atunci într-adevăr s-ar înjumătăți cheltuielile cu carburantul, vignetele sau accesul pe autostrăzi, chiar dacă s-ar înjumătăți și confortul pe perioada deplasării.

Dacă nu dispui de prea multe zile de concediu, poți opta pentru un City Break între 2 și 5 nopți.

Găsești mai jos câteva imagini reprezentative pentru destinații de vis iar cu un click pe fiecare imagine în parte poți vedea cam cât ar costa biletul de avion pentru tine și familia ta, în funcție de perioada în care vrei să mergi în concediu.

VIENA


Vola.ro

LONDRA

Vola.ro

VENETIA - CITY BREAK

Vola.ro

ROMA - CITY BREAK

Vola.ro

DISNEYLAND - CITY BREAK

Vola.ro

PRAGA - CITY BREAK

Vola.ro

BARCELONA - CITY BREAK

Vola.ro
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...