duminică, 22 martie 2015

Participa la BlogEaster si castiga un Allview E2 Jump




Odată cu venirea primăverii, Allview a lansat smartphone-ul Allview E2 Jump, un device care beneficiază de un design elegant și un aspect primăvăratec (dat de culoarea verde crud), este rezistent la apă și șocuri (ideal pentru teribiliști, zăpăciți și neîndemânatici) are un display de 4,5 inci și rezoluție de 854x480 pixeli pentru imagini clare și luminoase cu consum redus de energie (astfel încât poți citi liniștită ultimul volum din Fifty Shades of Grey după ce au adormit toți ai casei), are cameră foto de 5 megapixeli cu LED flash şi cameră foto secundară de 2 megapixeli (numai bună pentru selfi-uri și fotografii de pus pe Facebook), beneficiază de un super-preț (aproximativ 600 lei - super-preț pentru cei care au un venit, căci dacă vrei să-l iei din alocația copilului ar trebui să strângi vreo 14-15 luni) și foarte important: este dual-sim, asta pentru că s-a trecut de multișor de 1 telefon/cap de locuitor.


Dacă te pricepi la specificațiile tehnice, află că are un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz şi accelerator grafic Mali-400 MP, 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie internă plus suport pentru card microSD de până la 32 GB, baterie de 2.000 mAh şi 8.9 mm grosime, Android 4.4 KitKat, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și radio FM.

Acum, nu știu despre tine, dar eu sunt înnebunită după verde, ador să fac poze la orice (în special la mâncare și la propria odraslă), sunt cam neîndemânatică ce-i drept și drept dovadă stă vechiul telefon care cât de curând își anunță sfârșitul chiar și cu husa anti-șoc în care am investit, și da, am început să citesc pe telefon (după ce adoarme soțul și copilul) volumul 3 din Fifty Shades of Grey. In plus, nu aș putea să pun deoparte timp de 1 an și ceva imensa sumă de 42 lei/lună pe care mi-o oferă statul ca și alocație pentru copil cu scopul de a-mi cumpăra eu telefonul pe care l-am prezentat și care parcă a fost inventat pentru mine.

Așa că m-am gândit să particip la BlogEaster 2015, competiție pentru bloggeri organizată de BlogAwards în parteneriat media cu Blogatu.ro, o campanie cu premii totale în valoare de peste 10.000 lei, cu sponsori precum: Mopiel, Accesoriul.ro, Vivat Familia, Contazen, Optica Shades, Jingle.ro, Webrahost.


Competiția ține până pe 5 Aprilie, ora 23:59, timp în care cei care doresc să participe trebuie să scrie un articol cu tema “Participă la BlogEaster și câștigă un Allview E2 Jump”, în care își anunță participarea la campania BlogEaster și spun de ce își doresc un smartphone Allview E2 Jump, așa cum am făcut eu mai sus.
Pe lângă acest articol scris pentru campanie, te poți înscrie cu câte un articol la fiecare din concursurile individuale, în funcție de inspirație pentru tema propusă sau premiile oferite.

De exemplu:
- Campania Contazen – Participa si poti castiga o tableta UTOK 1005D.

- Campania Mopiel – Participa si poti castiga unul dintre cele cinci premii constand in bani si vouchere pentru cumparaturi!

- Campania Optica Shades – Participa si poti castiga una dintre cele trei perechi de ochelari de soare!

- Campania Accesoriul.ro – Participa si poti castiga unul dintre cele trei premii in bani!

- Campania Vivat Familia – Participa si poti castiga o tableta Allview AX5 Nano!

- Campania Jingle.ro – Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele trei premii: Tableta Evolio Evotab 5, Tableta Allview AX5 Nano Q, Camera foto digitala CANON IXUS 145.

Găsești mai multe detalii și regulamenul complet pe Blogatu.ro: AICI și pe pagina BlogAwards AICI.

Spor și inspirație! 

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...