joi, 5 februarie 2015

Lux la îndemâna oricui: Cărți de vizită de lux





Cărțile de vizită nu sunt doar bucăți de hârtie pe care sunt tipărite câteva date de contact. Ele te pot duce spre o afacere profitabilă sau un parteneriat de succes. Important e să știi când și cui să le oferi dar și să alegi modelul perfect care să o distingă pe a ta de celelalte.

Calitatea cartonului și a imprimării e importantă deoarece atunci când înmânezi cartea de vizită spui ceva despre tine sau firma pe care o reprezinți. Dacă informațiile sunt tipărite pur și simplu pe o bucată de carton comun, e posibil ca aceasta să sfârșească într-un sertar iar mai târziu într-un coș de gunoi căci cel căruia i-ai dat-o a și uitat de la cine a primit-o. În schimb dacă vrei să dai un aer de profesionalism afacerii tale, poți alege ca data viitoare când oferi o carte de vizită, să fie una impecabilă.

Alege un model care să iasă în evidență prin calitatea hârtiei și a modului în care e tipărită. Cartea de vizită va transmite mai departe grija pentru detaliu, profesionalismul, calitatea și impresia pe care vrei să o lași celorlalți.

Cred că orice persoană care are ceva de spus (nu doar oamenii de afaceri) ar trebui sa aibă asupra sa câteva cărți de vizită. Nu costă o avere, sunt discrete și ușor de luat oriunde și uneori te scapă de situații jenante cum ar fi să-ți notezi numărul de telefon pe o bucată de șervețel sau să-ți obligi interlocutorul să-ți salveze datele de contact în telefon. 

Dacă vrei cu adevărat să fii ținut minte atunci când înmânezi o carte de vizită, iți recomand un set de Carți de vizită cu Folio.


Folio presupune aplicarea unei folii metalice (auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, negru etc.) pe cartoane speciale, de obicei mate, colorate în masă.

FOLIO este o arta fină întâlnită în rândul producătorilor de Cărți de vizită de Lux – iar metoda de aplicare este manuală, cu o matriță ce produce rezultate cu adevarat spectaculoase cu o adâncime perfectă a detaliilor.
Este metoda cea mai bună de a obține scris metalic (auriu, argintiu, negru, mov etc.) pe orice tip de carton și cu ajutorul acestei tehnici se obțin cele mai elegante, fine și memorabile cărți de vizită.

Îți poți permite și tu un asemenea lux, nu-i așa?







Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...