duminică, 7 decembrie 2014

Jucării de la Mos Craciun

Nu pot sta deoparte de site-urile cu jucării pentru copii, mai ales că se apropie cel mai important eveniment din viața lor și se vor aștepta să găsească sub brad tot ceea ce au scris în scrisoarea pentru Moș Crăciun. 
Sunt sigură că și tu ai un copil, un nepoțel sau un finuț care a fost foarte cuminte și i-a scris din timp moșului cerându-i ceva. În cazul în care nu ai reușit să tragi cu ochiul la scrisoare, să știi că cel mic va uita imediat ce i-a cerut dacă va primi altceva în loc care este cu mult peste așteptările sale. 
Ca să-ți faci o idee despre ce își mai doresc copiii pentru sezonul toamnă-iarnă, am făcut eu un sondaj printre copilașii din preajma mea și am aflat următorul lucru: jucăriile cu telecomandă sunt la putere. De exemplu, dacă intri pe BestKids.ro găsești nu doar clasicele mașinuțe cu telecomandă (care între noi fie vorba nu mai sunt clasice, căci acum găsești de la Audi Q5 sau Mercedes GLK cu telecomandă până la tancuri și camioane cu semi-remorcă) ci și drone, bărcuțe sau elicoptere.

Mașinuța radiocomandată Audi Q7 reproduce în detaliu exemplarul adulților doar că este muuuult mai accesibilă la preț. Este recomandată copiilor peste 6 ani deoarece este nevoie de îndemânare pentru a conduce un așa ”bolid” cu sistem de suspensie independent. Poate fi condusă de la o distanță de maxim 15 m și poate prinde până la 9 km/h.

Tancul cu telecomandă Model 781-10 este pentru băieții mai mari, trecuți de 15 ani și este o reproducere a celebrului tanc japonez T-90. Beneficiază de control complet multi-direcțional și este foarte rapid, turela se învârte pe o raza de 320 de grade, iar tunul poate fi repoziționat pe verticală, urcând față de poziția minimă până la 30 de grade, trage cu cartușe (tip air soft) cu ajutorul sistemului de reîncărcare, pana la 40 de focuri, la o distanta de pana la 25 de metri (gloanțe de plastic de 6 milimetri, cu o viteza de 1 cartuș pe secunda), poate urca pante, pe teren accidentat, de pana la 35 de grade. 



Drona sau Quadrocopterul este o mașinărie ce este propulsată de patru rotoare. Spre deosebire de majoritatea elicopterelor, quadrocopterele utilizează elice cu pas simetric, fiecare fiind montată pe un motor individual pentru a produce portanta. Prin controlul vitezei acestor patru motoare, mașinăria poate fi dirijată pentru a se deplasa în toate direcțiile: înainte, înapoi, în sus, în jos, stânga sau dreapta ori poate fi rotită în jurul propriei axe în sensul acelor de ceasornic sau invers. Poate fi controlată până la 50 m și este recomandată copiilor peste 14 ani dar și adulților căci sunt sigură că și adulții și-ar dori să comande o așa minunăție.



Găsești  și alte jucării la fel de interesante pe BestKids.ro, atât pentru băieței cât și pentru fetițe, trebuie doar să-ți faci puțin timp și să cauți ceea ce crezi tu că și-ar dori, ceea ce i-a scris moșului că vrea să primească sau ceea ce știi că îți permiți și că l-ar încânta la nebunie pe copilul tău. 
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...