marți, 2 decembrie 2014

Cadoul perfect cu dop de plută

Singura băutură care conține alcool și cu care mă mai răsfăț din când în când e vinul. Mi se pare o băutură atât de fină și atât de potrivită pentru o doamnă ca mine ;) încât cu greu refuz un pahar de vin bun.
Poate că din acest motiv îmi place și să dăruiesc câte o sticlă de vin cu diferite ocazii. Cel mai simplu e să le aleg de pe marvin-wineshop.roun site ce comercializează vinuri din diferite soiuri cu prețuri începând de la 15 lei.




E probabil cel mai la îndemână cadou pe care îl poți face cuiva, mai ales de sărbători, că tot suntem atât de aproape. Pare un cadou stilat, e plin de aromă și cel mai fain e că pare un cadou scump chiar dacă tu nu ai dat mai mult de 50 lei pe el. Sunt și vinuri mai scumpe, dar pe alea le-aș lua pentru mine să le savurez cu soțul în serile în care filosofăm despre nemurirea sufletului ;).
De exemplu aș proba un Merlot - Prince Matei de pe www.marvin-wineshop.ro, un vin roșu rubiniu strălucitor al unuia din cei mai vechi producători de vin privați din România al cărui nume face referire la domnitorul Matei Basarab, domnitor al Țării Românești între anii 1632 și 1654. Pe  marvin-wineshop.ro îl găsești într-o colecție de vinuri obținute din recolta mai multor ani, începând cu 1998 până în 2009.

Partea interesantă cu acest site e că pe lângă multitudinea de vinuri pe care le are, poți selecta tipul de vin dorit după anumite criterii, inclusiv prețul. 


Un vin bun pe care ți-l recomand e Anima - Chardonnay produs de Aurelia Vișinescu. E un vin produs din struguri din soiul Chardonnay culeși în 2012 din regiunea Muntenia. E un vin de un galben intens cu un aspect gustativ de fagure de miere și vanilie. Mie mi se pare mai așa, pentru doamne însă îl pot savura și domnii cu plăcere.



Apropo de savurat cu plăcere, când mergi de casă nouă la cineva sau pur și simplu în vizită, nu e frumos să mergi cu mâna goală. Îți comanzi una-două sticle de vin de pe marvin-wineshop.ro și le oferi gazdei. Eu pe unde am umblat în viața asta, încă nu am întâlnit omul care să primească o sticlă de vin de la mine și să o pitească în cămară. Toată lumea are instinctul ăsta de a pune pe masă băutura. E super tare, nu? Beneficiezi și tu de cadou ;).

Pe lângă vinuri găsești și tot felul de accesorii pe care le poți folosi chiar tu sau le poți oferi cadou. Pentru pasionații de șah găsești un set cu desfăcător, dop, picurător metalic și un set complet de piese de șah la doar 51 lei. Cred că și acesta ar fi un cadou perfect. 

Ce zici? Oferi un cadou cu dop de plută data viitoare?

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...