joi, 20 noiembrie 2014

Marisuca. Siguranța și confortul bebelușului

A fost mai ieri, alaltăieri, că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti, o tânără viitoare mămică pe care au apucat-o durerile facerii și a sunat imediat la 112. A venit ambulanța, asistenta a consultat-o și a decis:
- Draga mea, ți s-o rupt apa, trebuie musai să te ducem la spital.
Deși tânără, fata era pregătită. Avea băgăjelul la ușă, hainele spălate, călcate și împăturite frumos pe un scaun. S-a schimbat imediat și a fost dusă cu ambulanța la spital. S-a chinuit ea cât s-a chinuit dar bebelușul nu vroia să vină pe lume și pace, așa că a apelat la cezariană. Medicii au adormit-o și cât a dormit ea, a venit barza și i-a adus o fetiță de toată frumusețea: blonduță, cu ochii albaștri și aproape 4 kile. Era așa de frumoasă că la ea te puteai uita, dar la soare ba (sau cum era? invers parcă, în fine). Când a văzut-o tânăra mămică că e leit taică-su, s-a gândit că cel mai potrivit nume ar fi Marisuca (după Marius, bărbată-su bineînțeles).


În a doua noapte de spital, mămica noastră a avut un vis. Se făcea că tanti Maria alerga după ea strigând: Da-mi-o pe Marisuca, da-mi-o pe Marisuca. Ioana, proaspăta mămică alerga cu fetița în brațe și nu vroia să-i dea drumul sub nicio formă. În stânga și în dreapta erau copaci și doar în față se zărea o luminiță. Încerca să alerge spre lumină, dar picioarele parcă îi stăteau pe loc. 
Ioana s-a trezit plângând și s-a dus repede în salonul cu nou-născuți să-și vadă fata. Acolo fetița ei dormea liniștită alături de alți copilași. 
În cele din urmă a venit și ziua în care s-a externat și a ajuns acasă. Aici soțul îi făcuse o surpriză cu totul specială: a uitat să cumpere pătuț la fată. Nu-i stătea lui în caracter să uite lucruri, mai ales unul atât de important însă a sperat până în ultima clipă că va fi băiețel și nu vroia să umple casa de lucruri roz până nu era 100% sigur. 
După ce i-a schimbat scutecul și s-a convins că e fată, Marius al nostru și-a pus mâinile în cap. 
”De unde Doamne-iartă-mă iau eu acum tot ce trebuie pentru copilul ăsta? Oare de ce nu le-am cumpărat până acum? Aș fi avut timp să caut prin magazine, să mă documentez, să văd care e cel mai bun. Nah, Mariuse, de-acu descurcă-te. Nu l-ai crezut pe doctor când ți-a zis că e fată...nuuuu...tu știi mai bine....ai tu un feeling....”
Văzându-l soția atât de supărat, îl întreabă:
”Ce-ai mă? Unde te-ai împotmolit? Parcă plecai să cumperi pătuț la fată. Vezi că trebuie să iei și scaun de mașină că după botez mergem la mamaie s-o vadă și ști că la mine siguranța e pe primul loc...și un balansoar ceva că deja îi place legănată și pe mine mă cam doare spatele... dar vezi să fie de calitate, să se simtă bine fata în ele
Bright Starts - Leagan si Balansoar 2 in 1 Cozy Coo pe Marisuca.ro - Detalii aici

Deja se gândea Marius că trebuie să piardă vreo 2 zile, să se învoiască de la serviciu și să caute cele necesare, când vede laptop-ul pe masă, îl deschide, intră pe vestitul google și caută Marisuca, siguranță și confort, și dă chiar de un site care-i poartă numele copilului său (sau copilul poartă numele site-ului?). A navigat el cât a navigat pe Marisuca.ro și după 15 minute adăugase deja produsele în coș.

În caz că te întrebi, a găsit un pătuț așa cum își doreau, un scaun auto care să le ofere siguranță în deplasări și un super balansoar în care să stea Marisuca și să se dea huța-huța când tati se uită la meci.



Și-am încălecat pe-o șa și te-am informat de unde poți să cumperi produse pentru copilul tău dacă ții la siguranța și confortul lui. 
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...