duminică, 17 august 2014

Rechizite scolare la un click distanta


A ramas mai putin de o luna pana la inceperea noului an scolar cand va incepe o noua etapa din viata noastra si implicit a copiilor nostri. 
Concediile sunt pe sfarsite, insa febra cumparaturilor pentru noul an scolar de-abia acum incepe. Alergatura prin magazine la raioanele cu papetarie si rechizite scolare, aglomeratia dintre rafturi, copii mofturosi cu fel de fel de pretentii sau cozile interminabile la casele de marcat pot fi evitate printr-o vizita la unul din magazinele online care comercializeaza produse de birotica, papetarie si rechizite scolare: Point Shop.


Pana la prima sedinta cu parintii cand in mod sigur vor mai aparea cheltuieli suplimentare la care probabil nici nu te-ai gandit (fondul scolii, fondul clasei, uniforma speciala, caiete tip pentru lucrul suplimentar, bani pentru cutia cu medicamente, bani pentru diverse evenimente organizate de scoala), iti sugerez sa cumperi minimul necesar inceperii anului scolar.
In primul rand trebuie sa incepi cu caietele, minim 2 la fiecare materie. Gasesti aici: http://www.pointshop.ro/74-caiete caiete dictando si matematica in format A4, A5 si A6. Preturile incep de la 1.29 lei (cu 48 file) si pot ajunge pana la 29 lei ( cele cu 120 file)

Urmeaza apoi instrumentele de scris. Poti alege dintr-o gama variata de instrumente de scris, diferite modele la preturi accesibile: pixuri, stilouri, creioane, markere, carioci si creioane colorate, toate doar la un click distanta: http://www.pointshop.ro/10-instrumente-de-scris 



Tot la Point Shop gasesti si alte produse de care cu siguranta vor avea nevoie copiii vostri: acuarele, ascutitori, creta, lipici, pensule, radiera, rigle sau plastilina.

Echipa Point Shop e formata din oameni tineri, dornici sa te ajute, prin urmare daca ai o nelamurire legata de un produs, e suficient sa apelezi la ei si in cel mai scurt timp iti vor da un raspuns. Mai multe despre modul in care poti comanda, stadiul comenzii sau modalitatile de plata poti afla dintr-o scurta descriere facuta aici: http://www.pointshop.ro/content/8-cum-cumpar-produse-birotica-papetarie


Singura ta grija poate ramane deocamdata buchetul de flori oferit in prima zi doamnei invatatoare sau doamnei diriginte deoarece rechizitele sunt la un click distanta! Iar transportul este gratis la comenzi ce depasesc 80 lei (fara TVA).
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...