miercuri, 13 august 2014

Proiecte luminoase de la Atas Lighting



Ai intrat macar o data intr-un hotel, pensiune turistica, restaurant, club, pub, cafenea, cazinou, centru de relaxare, cinematograf, muzeu, galerie sau o sala de conferinte? Ai remarcat faptul ca lumina din aceste locuri este special creata pentru locatia respectiva? Totul pare gandit pana la ultimul detaliu si pus in practica de specialisti care doar cu asta se ocupa. 
Hotel Ramada - Proiect de iluminare AtasLighting

Specialistii in iluminatul interior s-au adunat sub numele de Atas Lighting, au format o echipa grozava si astfel ne ofera o serie de servicii adiacente:  de la consultanta, proiectare pana la implementare, realizarea proiectelor speciale sau restaurare, asistenta, astfel incat orice plan de iluminat sau lucrare sa beneficieze de solutii optime:

- realizarea de studii si proiecte pentru sisteme de iluminat de interior (hotelier, comercial, retail, horeca, resedinte particulare, industrial etc) si de exterior ( stradal, parcuri, gradini, arhitectural de fatade, monumente, muzee, palate etc.);
- consultanta si asistenta pentru arhitecti, designeri de interior sau proiectanti in realizarea sistemelor de iluminat sau a unor corpuri de iluminat speciale in cadrul proiectelor pe care acestia le realizeaza;
- realizarea simularilor 3D, cu integrarea in spatiu a solutiilor de iluminare recomandate;
- proiectarea sistemelor de management a consumului, a timpului de functionare si a nivelului de iluminare pe diferite transe orare, in acord cu ultimele inovatii in domeniul economiei de energie pentru iluminatul public;
- asistenta si analiza spatiului ce urmeaza a fi iluminat prin deplasarea, la cerere unei echipe a Atas Lighting pe teren;
- recomandari in alegerea corpurilor de iluminat, in concordanta cu spatiul ambiental;
- asistenta, montajul corpurilor de iluminat speciale;

Cei de la Atas Lighting se mandresc cu proiecte realizate pentru importante lanturi hoteliere, pensiuni turistice, hosteluri, centre SPA si vile de agrement. Poti vedea punerea in practica a proiectelor celor de Atas Lighting in hoteluri precum: Hotel Ramada Sibiu sau Pitesti, Hotel Capital Plaza Bucuresti, Hotel International Iasi si Sinaia sau Bucuresti, Hotel Epoque Bucuresti, Hotel Boutique Lafayette Bucuresti,  Grand Hotel Continental Bucuresti, Hotel Continental Forum Sibiu, Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu, Hotel Grand Targu Mures, Hotel West City Cluj Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj, Hotel Marmatia Sighetul Marmatiei, Hotel Reginetta Bucuresti, Hotel Cavaler Sighisoara, Hotel Tresor Timisoara, Hotel Polaris Suceava, Hotel Rin Central Otopeni, Bucuresti sau Hotel Crystal Palace Bucuresti.


Proiectele care implica un grad sporit de creativitate si solicita cel mai mult inventivitatea, adaptabilitatea si originalitatea solutiilor sunt cu siguranta cele dedicate centrelor comerciale, showroomurilor, statiilor de carburanti, supermarketurilor sau hypermarketurilor. Si aici o serie de proiecte finalizate cu succes ii recomanda pe cei de la Atas ca parteneri potriviti pentru oricare dintre proiectele acestei categorii.


Lumina este o sursa constanta de inspiratie pentru cei de la Atas Lighting, iar fiecare proiect – o noua provocare. Solutiile lor de iluminat se aplica in domeniul hotelier, comercial, horeca sau sunt pentru acasa, si astfel a luat nastere propria lor linie de productie pentru corpuri de iluminat Atas din Turcia. Prin colaborarea cu designeri si arhitecti de renume din Romania si cu sustinerea departamentului de proiectare, ofera consilierea tehnica si productia pentru produse exclusiviste, lucrate conform unor exigente criterii estetice, tehnice si calitative. Mai mult, pentru momentele in care este nevoie de o solutie rapida, dar personalizata, portofoliul Atas Lighting a fost imbogatit cu o serie de corpuri de iluminat decorative, produse realizate exclusiv de echipa Atas. Cele peste 1000 de modele ale seriei pot fi realizate intr-un numar larg de combinatii de materiale si finisaje, devenind, de cele mai multe ori, obiecte unicat.

Unul dintre cele mai populare cluburi ale capitalei, ce pune accentul pe experiente inedite, Bamboo Club a optat pentru asigurarea ambiantei luminoase tot pentru solutii personalizate, diferite. Astfel, proiectul de iluminare a inclus produse realizate de catre echipa de specialisti Atas, in Turcia. 




Eu zic ca au facut treaba buna. Tu ce zici?
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...