duminică, 17 august 2014

Placeri vinovate


Ajunsi la maturitate, ne gandim cu drag la copilarie, la prieteni dragi, activitati desfasurate in fata blocului sau la bunici, jocuri sau jucaria preferata.
In cea ce priveste jucariile, existau prea putine modele pentru a multumi prea multi copii, din aceasta cauza daca cineva incarca acum pe o retea de socializare o fotografie cu un calut de plastic pe rotile, un joc Tetris sau o papusa care spunea mama cand o lasai pe spate si solicita aprecieri de la cei care au avut asa ceva, va starni nostalgii si va primi feed-back de la extrem de multe persoane.
Acum insa exista atat de multe jucarii si sunt atat de frumoase si diversificate incat ne este greu si noua ca adulti sa refuzam placerea copiilor, iar pe unele dintre ele le cumparam uneori pentru ei dar gandindu-ne si la noi.
Chiar si trecuti de copilarie, in sufletul nostru va ramane mereu un loc special pentru activitati care sa ne aminteasca de copilarie, jocuri si jucarii care sa ne bucure ca atunci cand eram de varsta copiilor sau nepotilor nostri. De ce sa ne ascundem? De ce sa nu recunoastem? In adancul sufletului suntem cu totii niste copii, iar acest lucru se vede cel mai bine cand suntem in preajma celor mici. Am vazut persoane extrem de serioase in viata de zi cu zi, cu functii inalte in fata carora nu misca nimeni dar care faceau pe-a calutul pentru copiii lor sau se jucau cu micutii atat de frumos incat credeai ca e vorba de o cu totul alta persoana.

Daca ar fi sa identificam placerile vinovate materializate in jucarii cumparate nu doar pentru copii, cred ca pe primul loc s-ar afla masinutele si avioanele cu telecomanda, iubite atat de cei mici dar si de cei mari in sufletul carora se ascunde pasiunea pentru nou dar si satisfactia achizitiei unei jucarii care antreneaza si stimuleaza copilul si le permite sa se joace impreuna.
Aceste mici minuni ale tehnologiei pot tine ocupat minute in sir atat un copil cat si un barbat pasionat de masini si nu este nici un secret ca tatii de baieti prefera sa cumpere copiilor lor astfel de jucarii pentru a se putea juca impreuna.
Gasiti o selectie interesanta de astfel de jucarii cu telecomanda accesand acest link: http://www.bestkids.ro/c-175-jucarii-cu-telecomanda.aspx
 pe site-ul celor de la Best KidsPreturile sunt extrem de tentante, incepand de la 52 de lei la masinutele cu telecomanda si 99 lei la avioanele cu telecomanda.

Masina Telegh Flip Top Decapotabila de la 52 lei

Mamicile sunt mai mult orientate spre partea de activitate intelectuala a micutilor, spre invatatul cifrelor si literelor, spre jocurile de constructie tip lego, seturi de olarit sau pictura care sa stimuleze indemanarea micutilor si care pot scoate la iveala talente ascunse.


Tablita Easel for Two

Sevalet Magnetic pentru Masa



Gasiti tot felul de idei interesante pe site-ul Best Kids, incepand de la jucarii pentru bebelusi si copii, accesorii bebe precum carucioare, scaune auto, balansoare sau patuturi, pana la tot felul de jucarii pentru interior si exterior, articole pentru mamici si gravide, hainute, rechizite si carti pentru copii. 
Puteti astfel descoperi propriile placeri vinovate.


Daca va grabiti, puteti prinde si ofertele din Black Summer, lichidari de sezon cu reduceri de pana la 70%.





Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...