luni, 21 iulie 2014

Chia Seminte Naturale Naturya de la Vegis - Cheia spre sanatate




Semintele de chia sunt unele dintre alimentele cu cel mai valoros continut nutritional. Desi sunt destul de putin folosite in bucataria romaneasca si europeana, semintele de chia ar trebui consumate zilnic, intrucat au o concentratie mai mare de acizi grasi Omega 3 decat pestele, mai multe proteine decat soia si mai multe fibre decat semintele de in sau alte tipuri de produse.

Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud si consumata de azteci si mayasi timp de secole intregi.


Semintele de chia au un gust asemanator nucilor si pot fi folosite intr-o multime de preparate pe care le consumati uzual. Fiind usor digerabile, semintele nu trebuie pisate inainte de a fi adaugate in mancaruri. Ele pot fi adaugate in salate, sandwich-uri, supe, in cerealele pe care le mancati dimineata cu lapte sau pot fi consumate cu iaurt. Pot fi amestecate in shake-uri sau smoothie-uri, limonade sau suc de portocale ori adaugate produselor de patiserie sau panificatie.


Daca nu stiti unde sa gasiti aceste minuni ale naturii, va recomand sa vizitati magazinul online cu produse naturiste Vegis.ro unde puteti gasi: 
- Motivatie, exemple si ganduri noi in abordarea unui stil diferit de a trai, de a simti ca esti viu
- Sfaturi si produse de prevenire, ameliorare si tratare a diverselor afectiuni

- Solutii de relaxare, de rasfat, de ingrijire personala si sfaturi cum sa ne simtim bine cu noi insine

- Alimente pentru bucataria traditionala, vegana, pentru cei care tin diete si nu numai, precum si pentru stilul de viata raw food
- Ghid de intretinere a sanatatii, trips and tricks
- Cosmetice si detergenti


Printre producatorii a caror produse sunt comercializate pe site este si Naturya, unul dintre liderii europeni de superalimente - pulberi organice, si care ofera produse exceptionale pentru sanatatea noastra, 100% naturale, fara gluten, aditivi, coloranti sau conservanti usor de asimilat de catre organism. 


Beneficiile seminţelor de chia sunt nenumarate:
Alungă poftele culinare, regleaza nivelul glicemiei, scad colesterolul rau si previn depunerile de grăsime datorită conţinutului bogat in fibre solubile
Redau stralucirea si vitalitatea parului datorita continutului bogat in proteine complete
- Sunt o sursa excelenta de energie si previn inflamatiile in corp datorită conţinutului bogat in proteine de calitate, acizi grasi Omega3 şi multitudinea de vitamine si minerale
Sunt perfecte pentru exfolierea tenului daca amesteci doua linguri de seminţe de chia cu jumatate cana cu ulei de masline sau cocos si o lingurita cu zeama de lamaie. 
Sunt atat de bogate in antioxidanti incat nu se deterioreaza si pot fi pastrate pentru perioade mai lungi de timp fara a deveni rancede. 
Au un procent ridicat de fibra, calciu, fosfor, magneziu, mangan, fier, zinc.
- Ofera energie organismului si intaresc sistemul imunitar
Previn aparitia diabetului
- Ajuta digestia si previn aparitia bolilor gastrointestinale
- Previn afectiunile cardiovasculare
- Combat tulburarile de somn si stimuleaza relaxarea organismului
- Previn aparitia cancerului
- Au proprietati antiinflamatoare
- Imbunatatesc functiile creierului
Impiedica imbatranirea prematura si sporesc longevitatea datorita continutului crescut de antioxidanti. 
- Intaresc oasele si previn osteoporoza prin aportul de calciu, un mineral crucial pentru sanatatea oaselor.
Acestea sunt doar cateva din beneficiile pe care le puteti regasi in acest produs miraculos al naturii: Chia Seminte Naturale Naturya 




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...