marți, 15 iulie 2014

Ce accesoriu te face cool?




Am ajuns în acea fază în care nu mă mai miră aproape nimic din ceea ce înseamnă telefonie, tehnologie IT sau gadget-uri. Omul a dovedit că este capabil să inventeze tot felul de lucruri, de la chestii cărora personal nu le găsesc utilitatea cum ar fi unghiile inteligente care activează un led pus pe unghie şi care se aprinde în momentul în care eşti apelat, până la lucruri fără de care nu m-aş putea obişnui cum ar fi telefonul mobil sau ceasul Samsung Galaxy Gear Fit Black.


În ceea ce priveşte telefonul, nu cred ca mai trebuie să mă explic. E legătura noastră cu ceilalţi, e modul cel mai simplu de a afla ce fac rudele sau prietenii aflaţi la sute sau chiar mii de km distanţă, e lucrul pe care îl iei cu tine din instinct atunci când ieşi din casă alături de cartela de interfon şi portofelul, precum şi modul cel mai simplu de a beneficia de tot felul de aplicaţii care îţi fac viaţa mai uşoară. 
Însă lucrul cu adevărat interesant e ce poate face acest ceas, un accesoriu aparent banal dar care dă o notă aparte oricărui outfit în special prin faptul că îţi oferă posibilitatea de a schimba curelele şi a le asorta cu ceea ce îmbraci. Nu-ţi trebuie studii în domeniul modei pentru a-ţi da seama cu ce ar merge, pentru că merge cu orice ţinută: de la casual, la sport sau office, iar pe lângă curea mai poţi schimba şi designul afişării ceasului şi imaginea de background în funcţie de stilul care ţi se potriveşte.
Şi unde mai pui că este compatibil şi cu o serie de dispozitive Samsung cum ar fi smartphone-uri şi tablete, făcându-l astfel unul din cele mai cool accesorii de pe piaţă şi un must have al generaţiei tinere. 
Şi dacă tot suntem la categoria gadget-uri, eu aş mai recomanda tinerilor un Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader, mai ales că tocmai s-a încheiat prima sesiune de Bacalaureat la care doar puţini au excelat. Avantaje tehnice nu vă prezint, le găsiţi la QuickMobile însă, în special pentru băieţi, vă dau un pont: fetelor le plac băieţii care ştiu să ducă o discuţie mai departe de fotbal, maşini şi sex. Asta nu înseamnă că trebuie să luaţi lecţii de fashion, lifestyle sau literatură comparată, dar i-aţi putea şopti iubitei câteva versuri din Eminescu trăgând cu ochiul la E-Book Reader. Sau i-l puteţi face cadou. Fetele adoră genul ăsta de cadou. Sau orice alt gen, cadou sa fie!



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...