vineri, 25 iulie 2014

Cadouri promotionale memorabile



In fiecare an imi revine mie responsabilitatea de a cumpara cadouri pentru clientii firmei, cadouri pe care le oferim la diverse evenimente, la ocazii deosebite, de sarbatori, drept multumire pentru o colaborare fructuoasa sau pur si simplu din dorinta de a oferi ceva frumos si de cele mai multe ori util clientilor nostri. 

Fiecare produs oferit trebuie personalizat cu logo-ul firmei astfel incat cel care primeste produsul sa intre in contact vizual cu sigla si motto-ul firmei si astfel sa se creeze o prima legatura cu noi iar eu am gasit locul perfect de unde pot comanda cadouri personalizate si materiale promotionale de oferit clientilor si potentialilor clienti: PROMOTION.EU


Promotion.eu ofera o gama variata de articole promotionale la o calitate exceptionala, cu preturi imbatabile, importate direct din Europa sau China. Pe site-ul web www.promotion.eu toate stocurile furnizorilor de produse promotionale sunt disponibile online si, datorita multitudinii de functionalitati implementate cu scopul de a simplifica procesul de cautare, experienta utilizarii acestuia este unica.
Portcard personalizat

Ceea ce ii diferentiaza pe cei de la Promotion.eu este faptul ca livreaza servicii profesionale de personalizare articole promotionale la cel mai inalt standard de calitate, ca de exemplu: personalizare tricouri prin serigrafie sau transfer, personalizare brelocuri prin tampografie sau gravura, personalizare brichete pentru cele mai diversificate nevoi de marketing, personalizare sepci, bandane sau palarii, toate cu scopul de a creste eficienta promovarii brand-ului propriu.



Tot aici gasiti mii de materiale promotionale pentru care puteti opta atunci cand decideti sa oferiti un astfel de cadou. 

Statisticile spun ca un produs promotional este folosit timp de cel putin 6 luni, ceea ce inseamna ca mesajul tau se va pastra mai mult timp decat prin alte forme de promovare, dar pentru aceasta va trebui sa alegi cu intelepciune cea mai potrivita metoda de personalizare pentru un efect de durata.






De cele mai multe ori pliantele ajung la cosul de gunoi, e-mail-urile ajung in Draft, sunt sterse inainte de a fi citite sau pur si simplu nu li se acorda importanta necesara, insa un cadou personalizat poate fi pastrat si utilizat mult timp, asa cum se intampla in cazul canilor, brichetelor, tricourilor, sepcilor, agendelor, stick-urilor, brelocurilor, umbrelelor sau chiar sacoselor de cumparaturi sau portofelelor. Iar daca sunt personalizate sau transmit un anumit mesaj, castigul e garantat.


Geanta cumparaturi personalizata


De la figurine antistres, la ceasuri de birou sau seturi de cafea personalizate, Promotion.eu ofera idei pentru cei care doresc sa transmita ceva care sa ramana cat mai mult timp in mintea clientului.


De ce sa nu profiti si tu de ideile inovatoare oferite de Promotion.eu?
  
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...