marți, 15 iulie 2014

Cadouri pentru barbati


Majoritatea bărbaţilor pe care îi cunosc sunt născuţi vara şi au început deja invitaţiile la petrecerile aniversare. 
Bineînţeles că nu poţi merge cu mâna goală, iar de clasicul cadou - sticla de băutură (şampanie, vin sau whisky) s-au cam săturat majoritatea ... sau cel puţin al meu, căci în ultimii ani numai asta a primit de ziua lui. 
Asta nu înseamnă că nu se bucură de fiecare cadou în parte, până la ultimul strop alături de prieteni, însă parcă m-aş bucura şi eu alături de el dacă aş vedea mai multă inventivitate din partea invitaţilor.
E greu să alegi pentru tine uneori însă atunci când trebuie să alegi pentru altcineva poate fi şi mai greu. 
Eu vă las câteva sugestii interesante, depinde de bugetul fiecăruia, de gusturi, pasiuni şi de relaţia de prietenie care e între sărbătorit şi invitat.

Set Cani Mr. Right & Mrs. Always Right

Cum ar fi un set de căni personalizate? Una pentru sărbătorit şi una pentru iubita/soţia sa. Şi-ar putea savura în fiecare dimineaţă cafeaua sau ceaiul şi în mod sigur va pomeni numele celui de la care a primit-o de cel puţin 2-3 ori pe lună în diverse contexte:
- Unde mi-e cana de la X?
- Iar ai schimbat locul cănilor? Parcă stabilisem că nu te mai atingi de cana mea primită de la X. Tu nu o ai pe a ta?
sau în cel mai nefericit caz:
- Asta nu e toarta de la cana primită de la X de ziua mea?

În cazul tăticilor cu băieţei vă puteţi orienta spre un Set de papioane tată şi fiu. În mod sigur vor fi apreciate.


Pentru bărbaţii mereu preocupaţi de spectul fizic vă puteţi orienta către un Set pentru curăţat pantofii  cu 2 perii, încălţător, cârpă pentru lustruit şi cremă incoloră de pantofi.


Mai puteţi alege un rucsac încăpător pentru pasionaţii de pescuit, o brichetă şi o scrumieră mai deosebite pentru fumători, un ceas de mână, o trusă de scule pentru cei care mereu găsesc ceva de meşterit, un portofel sau o borsetă, o curea din piele sau un cuţit multifuncţional.

Hai să renunţăm la clasica sticlă de băutură şi tricourile cu mesaje care de obicei sunt funny pentru cei care le oferă gen: Schimb nevastă contra bere şi să dăm dovadă de inspiraţie. 
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...