miercuri, 16 aprilie 2014

Primavara aceasta ma imbrac de la Kurtmann



Ne place sa aratam bine de sarbatori, sa fim admirate si sa ne simtim bine in hainele pe care tocmai le-am cumparat. Deasemenea traditia spune ca un lucru nou ne poarta noroc. Daca ne poarta noroc sau nu, nu avem de unde sti, insa in mod sigur un lucru nou ne face mai fericite.


Eu am ales sa fiu fericita anul acesta de Paste si am decis sa ma inoiesc de la Kurtmann mai ales ca au o oferta de nerefuzat: 80% reducere la peste 150 de modele si 60 % reducere la toate produsele Desigual.


In garderoba oricarei femeie trebuie sa fie neaparat o pereche de pantaloni colorati care sa ne scoata oricand in evidenta! Plus blugii, care sunt de nelipsit! Prin urmare puteti incepe cu ei cautarile. In mod sigur perechea de pantaloni potrivita se afla undeva prin paginile site-ului.


La Kurtmann puteti gasi pantaloni practici si confortabili, fie ei lungi sau scurti, casual sau eleganti, colanti sau salopete, din marci precum Mango, Bershka, Stradivarius, Zara, Pimkie si Lefties. Trebuie doar sa aveti rabdare sa cautati prin sutele de produse pana cand gasiti perechea potrivita.

Primavara jachetele sunt de nelipsit din garderoba intrucat vremea schimbatoare de afara nu ne permite inca sa iesim fara ceva pe deasupra care sa ne protejeze de vant sau de o ploaie de primavara. In plus daca alegeti o culoare neutra sau o combinatie de culori calde, aceasta poate fi asortata oricarui alt obiect vestimentar.


Cei de la Kurtmann s-au gandit si la partea masculina si au produse de la firme renumite precum Bershka, Desigual, Jack and Jones, Massimo Dutti, Pull and Bear sau Terranova. Merita si ei sa fie fericiti de sarbatori, nu? Mai ales daca ne ofera cardul personal cu care sa facem cumparaturile ;)




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...