miercuri, 16 aprilie 2014

Importanta pantofilor in tinuta de primavara


Intotdeauna m-am considerat a fi o femeie cu picioarele pe pamant. Nu obisnuiesc sa vizez cu ochii deschisi, sa umblu cu capul in nori ori sa-mi fac sperante desarte. Imi place sa stiu unde pun piciorul, sa cunosc bine terenul pe care pasesc si sa pasesc sigur, bineinteles purtand incaltamintea adecvata.


Si pentru ca a venit primavara, incaltamintea mea preferata pentru acest sezon sunt botinele. La prefer pe cele din piele naturala atat la exterior cat si la interior pentru confortul piciorului. Dimensiunea tocului poate fi variabila, insa pentru rochii sau fuste prefer tocurile inalte de cel putin 5 cm.

Daca in cazul nostru al femeilor, primavara avem de obicei de ales intre botine, ghete, cizme sau pantofi, pentru barbati alegerea e mai simpla: la ei pantofii sunt la putere. Important e sa fie de calitate si comozi.


Magazinul meu de incaltaminte e WalkIn, locul unde poti gasi incaltminte de dama (pantofi cu toc, sandale cu toc, cizme de vara, balerini, ghete, cizme de iarna, pantofi cu talpa joasa, sandale cu talpajoasa, platforme, espadrile, slapi sau botine), incaltaminte pentru barbati (pantofi eleganti, mocasini, espadrile, slapi, cizme, pantofi casual, sport, sandale sau ghete).

http://www.walkin-incaltaminte.ro/

Poti comanda fara griji. Ai transportul gratuit la comenzi peste 100 lei, livrarea rapida prin curier, retur garantat daca marimea nu se potriveste, banii inapoi in 10 zile daca nu esti multumit si 30 zile garantie.


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...