miercuri, 16 aprilie 2014

Esti la un click distanta de un somn placut



Un somn odihnitor noapte de noapte face mai mult decat un supliment de vitamine pentru sanatate.
Este esential sa ne odihnim pentru a functiona la cote maxime. Specialistii afirma ca este nevoie de un somn de 8-9 ore pe noapte pentru a capata energia necesara unei zile obisnuite si a ne creste rezistenta fizica. Insa numarul acestor ore este din ce in ce mai greu de respectat deoarece grijile cotidiene, activitatile zilnice si lipsa timpului ne fac de cele mai multe ori sa mergem la culcare mult mai tarziu decat ar trebui si pana in momentul in care se instaleaza somnul sa treaca minute bune, daca nu chiar si ore.



Un alt factor important pentru un somn odihnitor este salteaua care trebuie sa fie de cea mai buna calitate, sa ofere o pozitie optima corpului in timpul somnului, sa fie adecvata nevoilor fiecaruia pentru ca tot mai multe persoane sufera de dureri de spate si atunci o saltea nepotrivita poate intensifica aceasta afectiune.




O noutate in ceea ce priveste saltelele o aduc cei de la Salterra.ro prin colectia Handmade Pikolin. Grupul Pikolin prin divizia sa handmade din Valencia realizeaza manual saltele si echipamente de somn de calitate exceptionala, utilizand doar cele mai fine si mai calitative materiale. Atentia deosebita la fiecare detaliu, valorile traditionale de excelenta ale mesterilor artizani imbinate cu un design inovativ si un sistem unic de arcuri impachetate individual inseamna ca fiecare saltea handmade ECO TUFF Pikolin iti ofera experienta unui somn perfect in fiecare noapte.
Experimenteaza si lasa-te si tu sedus de senzatiile extraordinare pe care aceasta saltea ti le poate oferi seara de seara. Salteaua HANDMADE ECO TUFF inseamna fibre naturale, arcuri impachetate individual, spuma de mare densitate si excelenta in realizare. Prevazuta cu arcuri din otel de 34 mm impachetate individual, in bumbac rezistent. salteaua suporta presiunea corpului intr-un mod dinamic, modelandu-se usor dupa forma natura a coloanei vertebrale. Stratul generos de spuma de foarte mare densitate care acopera stratul de arcuri se adapteaza perfect la forma corpului si asigura sustinerea coloanei in pozitie corecta.
Matlaseul este realizat din tesatura din vascoza si fibre foarte comfortabile din lana de cea mai buna calitate care impreuna cu spuma de mare densitate iti ofera o senzatie de confort continuu, fara a modifica temperatura corpului. Partile laterale ale saltelei sunt matlasate si au 8 manere pentru manevrare usoara, brodate cu fire colorate.

Pilota pe care o folosim pentru a ne inveli este si ea importanta. 
Poate v-ati intrebat de ce atunci cand visati ca alergati parca va tine cineva pe loc si nu reusiti sa va deplasati. Acest lucru se intampla din cauza greutatii pilotei cu care sunteti invelit. La nivelul creierului au loc activitati chiar si atunci cand dormiti. Creierului ii este transmis faptul ca picioarele sunt acoperite si in timpul visului orice presiune pe picioare face imposibil alergatul in vis. La concluzia asta am ajuns dupa multe experiente cand nu reuseam sa alerg in somn si dupa ce am schimbat pilota cu una mult mai usoara, pot sa si zbor. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, dar merita incercat.


La Salterra gasiti si o sectiune dedicata copiilor de unde puteti achizitiona pentru cei mici perne, pilote, saci de dormit, saltele si chiar mobilier.

Un somn placut e adesea tot ce avem nevoie dupa o zi istovitoare de munca. Si de ce sa nu profitam de beneficiile saltelelor create special pentru nevoile noastre?
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...