joi, 17 aprilie 2014

Da, si natura sarbatoreste iubirea


Suntem de-abia la mijlocul primaverii dar deja zburam cu gandul la vara. Cum a dat caldura, am si scos hainele subtiri la inaintare si asteptam ca soarele sa ne zambeasca si mai mult pentru a-i arata pielea tinuta ascunsa sub hainele groase toata iarna.


Deocamdata de frumusetea pielii catifelate se poate bucura doar partenerul de viata, iar pentru ca bucuria sa fie si mai mare putem adauga o nota de erotism corpului nostru prin achizitionarea unui babydoll elegant confectionat din dantela fina si tule transparent. 




Acest babydoll va lasa cu siguranta partenerul fara cuvinte. Materialul delicat si dantela aplicata nu fac decat sa accentueze si mai mult seara perfecta ce va urma. Mai trebuie doar sa-l accesorizezi cu o pereche de manusi lungi, niste pantofi cu toc inalt si un set de bijuterii elegante.



Vara aceasta pe care o asteptam atat de mult ne putem bucura de soare stiind ca nu suntem numai la moda cu noul nostru costum de baie, dar si super atragatoare si sexi. Cei de la SevenSins.ro ne-au pregatit o colectie de costume de baie care sa ne vina perfect si sa ne scoata in evidenta formele senzuale (care le are, care nu, inca mai este timp de lucrat abdomene, de renuntat la dulciuri si carbohidrati).


S-au gandit la toata lumea si au adus costume de baie in stiluri diferite. Puteti alege costume de baie intregi care au un aer vintage si elegant, oferind un pic de mister care, se stie, este extrem de incitant sau un costum de baie intreg care este mai tineresc decat am crede si este si la moda sau putem alege din colectia de costume de baie in 2 piese pe care le au in culori provocatoare, dar si mai discrete, insa toate de foarte buna calitate.


Si pentru a veni in sprijinul celor care sarbatoresc iubirea, acest sezon a debutat cu deschirea noului showroom SevenSins din Str. Orzari nr. 3 Sector 2 – la intersectia strazilor Calea Calarasi si Delea Veche.
Prin noul showroom, SevenSins isi propune sa intampine clientii intr-un cadru intim si placut, propice achizitionarii de lenjerie intima.
Atuuri : Spatiul permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de proba spatioase, experienta de peste 4 ani a colectivului in consilierea clientilor pentru alegerea produsului ideal.
Showroomul beneficiaza de o “zona de relaxare” unde clientii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spatiu cat mai intim, atat de necesar in alegerea unei piese de lenjerie intima.
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...