vineri, 18 aprilie 2014

Cum se exprima personalitatea prin haine


Locul de unde obisnuim sa facem cumparaturile poate spune multe despre o persoana. Acest lucru este valabil atat in cazul cumparaturilor zilnice, cat si in cazul achizitionarii articolelor vestimentare, a incaltamintei sau a accesoriilor.
Daca cei care prefera sa-si cumpere legumele si fructele direct din piata si nu de la supermarket sunt inclusi in categoria celor care doresc sa manance sanatos si sa ajute taranul roman sa supravietuiasca, atunci cand vine vorba de haine exista trei categorii de cumparatori: cei carora le pasa ce cumpara si de unde, cei carora chiar nu le pasa cu ce se imbraca si cei care nu se pricep, oricat le-ar pasa si atunci nici alegerile lor nu sunt din cele mai fericite.

In general imi aleg atent imbracamintea si accesoriile, incerc sa fiu cat mai originala in alegeri si sa surprind placut prin aparitia mea in orice locatie. Acest lucru a inceput sa devina o practica in viata mea de cativa ani, de cand la un eveniment o alta persoana avea o rochie identica cu a mea. Nu cred ca au trecut mai mult de 5 minute din momentul in care am zarit-o si pana cand am ajuns la masina si apoi pe drumul spre casa pentru a ma schimba. Pentru o femeie este absolut ingrozitor ca o alta persoana din aceeasi incapere sa aiba aceeasi piesa vestimentara, chiar si in alta culoare. 

Din fericire exista cei de la Wardrobe B. care faciliteaza accesul la produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piață locală, dar care prin calitatea execuției și design exprimă inteligență, seriozitate și stil. Faptul ca exista un astfel de magazin in mediul online este un plus pentru cei din provincie care deseori se confrunta cu lipsa diversitatii in magazinele locale.


www.wardrobeb.ro


Wardrobe B ofera acces în exclusivitate pentru România la creațiile Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me. Nu sunt cunoscute în România la scară largă, dar cu siguranță sunt extrem de apreciate de nume sonore pe plan mondial, recunoscute pentru că au un stil fără cusur. 

Calitatea primeaza intotdeauna in fata cantitatii si chiar daca uneori pretul unui produs este mai ridicat, de cele mai multe ori isi merita fiecare banut. Doar cei care cumpara de obicei produse de calitate pot intelege acest lucru. Poate uneori gasim o rochie a carei valoare se ridica peste posibilitatile noastre financiare, insa odata achizitionata ea va fi piesa de rezistenta din garderoba. 

  Camasa Baum und Pferdgarten


Șansa să găsești același articol achiziționat de la Wardrobe B, la un alt român, e de 1 la 10.000.000. Dar nu acesta este cel mai mare atuu, ci faptul că articolele vestimentare Wardrobe B se încadrează în categoria “pieselor nemuritoare” care nu se vor demoda sezonul viitor. Sunt piese cheie pentru o garderobă alcătuită cu bun gust, care te reprezintă. 
Vedem mereu reportaje fashion la TV care ne informeaza despre tendintele noului sezon, despre ce se poarta si ce nu, care sunt culorile sezonului, piesele de rezistenta care nu trebuie sa lipsesca din garderoba. Dar daca ne-am lua dupa ce se poarta si ce nu, ar trebui sa renuntam la vechile obiecte vestimentare si sa achizitionam haine in trend si asta implica niste cheltuieli pe care de cele mai multe ori nu suntem dispusi sa le facem.
De aceea ideal ar fi sa alegem cu grija de prima data.

Fusta Atos Lombardini

Propunerile Wardrobe B vin din exeperința și specializarea în domeniu vestimentar a unei echipe care nu iubește shoppingul vestimentar impulsiv, ridicat la rang de normalitate prin strategii de marketing, dar nici nu-i declară război. Atât curentul consumerist, cât și Wardobe B, pot conviețui împreună în aceeași încăpere, situație ideală pentru ca și un necunoscător să poată face diferența.

Bluza Bruuns Bazaar

Shoppingul online a devenit o moda insa trebuie putina atentie si analiza a ceea ce achizitionam pentru a nu realiza mai tarziu ca am economisit banii de taxi pana la bazar dar ne-am ales cam cu aceleasi lucruri pe care le-am fi luat de acolo. 
Calitatea trebuie sa fie pe primul loc!


Rochie Atos Lombardini

La Wardrobe B puteti gasi si bijuterii: cercei, bratari, inele sau coliere, dar si esarfe, curele sau bentite.
Mie mi-a atras atentia aceasta bratara cu pietre pretioase din piele de pisica de mare, de culoare verde safir. Cabochon-ul facetat din ametist si detaliile din argint suflat cu aur roz fac ca acesta bratara sa devina un obiect de valoare si de nelipsit in garderoba oricarei fashioniste. Si in mod sigur nu vei intalni vreodata o alta persoana care sa aiba o bratara identica.


Gentile sunt si ele prezente in portofoliul celor de la Wardrobe B.
Geanta Candy Black este prelucrata manual din lemn de Acacia si imbracata intr-un lac superior de culoare neagra. Procesul de creatie este unul minutios ce implica nu mai putin de nouasprazece etape si aproximativ patru saptamani de prelucrare manuala pentu realizarea produsului finit. Este prevazuta cu un lant subtire auriu, inchizatoare eleganta pe acelasi ton auriu, interiorul din piele intoarsa si o placa in relief cu semnatura designerului. 

Geanta Candy Black


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...