vineri, 4 aprilie 2014

Cat de importanti sunt pantofii in tinuta de primavara

Iata ca a venit si primavara cea mult asteptata de noi toti, de mamici pentru a-si scoate puiutii la plimbare, de elevi si studenti pentru a incepe iesirile in parcuri, de oamenii de la tara pentru a incepe munca la camp, dar cel mai mult de tinerele "gazele" care isi etaleaza piciorul frumos pe strazi si mall-uri sub privirile admirative ale "vanatorilor" de frumos.

Si cum unui picior frumos ii sta bine intr-un pantof pe masura, am poposit pe site-ul celor de la WalkIn unde multitudinea de pantofi m-a tinut in fata monitorului minute bune. Acesta este unul din avantajele comertului online in ceea ce priveste incaltamintea in special, din click in click vezi tot ce te intereseaza si alegi ce iti place, mai ales ca iti stii marimea, si faci acest lucru fara a obosi prin magazine, cautand marimea potrivita si enervandu-te cand vanzatoarea merge in depozit si revine dupa 5-7 minute cu trista veste ca pantofii pe care ai pus ochii nu sunt in marimea dorita de tine.


Pantofi dama catifea Negru

Fiind genul mai office, mie mi-au atras atentia mai multe perechi de pantofi din categoria pantofilor de dama



insa si balerinii imi cam fac cu ochiul, fiind o varianta potrivita pentru lungile plimbari cu bebe prin parc ce vor urma in aceasta primavara.



Si pentru ca haina face pe om si pantoful face tinuta in aceasta primavara, eu zic sa faceti un inventar al pantofilor mai vechi, sa alegeti 2-3 perechi, sa le impachetati frumos si sa le oferiti cuiva care chiar are nevoie. Apoi intrati AICI si alegeti-va cea mai frumoasa pereche de pantofi, acei pantofi care credeti ca vi se potrivesc cel mai bine.

http://www.walkin-incaltaminte.ro/

Multumirea sufleteasca nu va cunoaste limite: in primul rand veti face un gest frumos, va veti alege cu ceva ce poate ati amanat sa achizitionati din cauza altor cheltuieli si in mod sigur nu va exista nici un regret pentru gestul facut.

Primavara te admira!
Admira-te si tu!

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...