marți, 22 aprilie 2014

Astazi construiesti cu Arabesque



Cu multi, multi ani in urma, undeva in nordul Frantei isi ducea modest traiul un barbat pe nume Etienne Arab. Singurele averi ale sale erau fiul sau Sque si zecile de caiete cu notite, insemnari si formule, rodul pasiunii sale pentru chimie, fizica si tot ceea ce insemna crearea de substante, materiale si aliaje folosite in general in domeniul constructiilor. De-a lungul anilor lucrase la curtea Regelui ca savant, sfatuitor si om de baza al acestuia, insa pasiunea sa a starnit invidie printre ceilalti slujbasi astfel incat si-au unit fortele si i-au inscenat o farsa care a avut ca urmare alungarea sa de la palat. S-au folosit tocmai de companionul fidel al regelui, catelul sau Bichon si de pasiunea lui Etienne pe care o cunostea toata lumea. Intr-o seara, doi dintre complici au intrat pe furis in odaia lui Etienne si i-au luat din pulberea la care lucra, un praf alb despre care se spunea ca ar putea fi inventia secolului si ca odata aplicat pe un obiect ar avea capacitatea de a-l transforma in aur.
Din pacate, din dorinta lor de a transforma cainele regelui intr-un bot de aur, l-au transformat in stana de piatra intrucat praful furat de ei nu era decat ciment si dupa ce l-au aplicat pe bietul catel, acesta a si zbughit-o afara si ploaia fina i-a transformat blana in turturi de ciment.
A doua zi bietul Etienne a trebuit sa elibereze odaia de la palat si sa se retraga in mijlocul oamenilor de rand unde a inceput sa-si castige traiul construind case pentru cei ce apelau la el, folosind materiale pentru constructii create chiar de el.
Intr-o zi, pe cand Sque avea deja 25 de ani, umbla vorba-n sat ca regele isi cauta mostenitor, sot pentru fiica sa Genevieve. Singura conditie era ca viitorul sot al printesei sa-i poata construi o casa demna de o printesa, calduroasa ca soarele, de neclintit ca muntii si luminoasa ca miezul verii.
Multi petitori au fost insa casele ridicate de ei nu au fost pe placul regelui si a fiicei sale.
Cum a auzit una ca aceasta, Sque s-a si pus pe treaba. Avea cunostintele necesare in ceea ce priveste materialele de constructie, stia sa combine materialele astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor si in plus ii avea alaturi pe oamenii in mijlocul carora crescuse si care imediat i-au sarit in ajutor.
Regele a ramas uimit de maiestria si priceperea tanarului si dupa ce a vazut si celelalte case ridicate penru fiica sa, s-a oprit in fata casei construite de Sque:
- Cine esti tu tinere, care ai indraznit sa ridici aceasta casa mai frumoasa decat propriul meu palat, mai solida decat muntii, mai calduroasa decat soarele si mai luminoasa decat miezul verii?
- Numele meu este Arab E. Sque  Maria Ta, si sunt fiul marelui invatat Etienne pe care Maria Ta l-a alungat pe nedrept de la palat in urma cu multi ani.
- Priceperea ta imi bucura inima tinere si nu pot decat sa sper ca vei reusi sa o faci fericita pe fiica mea si o vei iubi si respecta asa cum iubesti ziua de maine si il respecti pe dragul tau parinte.
- Asa voi face Maria Ta, ii raspunse Sque si se si tinu de cuvant.

Desi a ajuns Rege, nu a putut renunta la pasiunea sa pentru constructii si a continuat sa ofere cele mai bune materiale de constructie si finisaje, materiale pentru structura, gips, carton si tavane casetate, finisaje sau parchet  astfel incat veneau la el oameni de peste mari si tari pentru a-i cumpara materialele si toata lumea aflase de Regele Arabesque, caci asa i-a ramas numele. 

Astazi, traditia a mers mai departe, pasiunea a fost transmisa si urmasilor sai si astfel toti cei care doresc sa cumpere materiale de constructie de cea mai buna calitate o pot face si cu ajutorul tehnologiei, online, comanda decurgand foarte simplu si comod, fiecare putand cumpara si retail, nu doar engross. Transportul se face direct la lucrare cu ajutorul masinilor cu macara, transportul este rapid - in 80% din situatii livrandu-se a doua zi, se livreaza materialele in fiecare etapa de lucru evitandu-se astfel pastrarea stocului in santier. Acum Arabesque dispune de un portofoliu complet de produse: de la structura, materiale grele, fier, caramizi, pana la tencuielile decorative, preturile sunt bune, stocurile mari iar in plus se poate beneficia de consiliere tehnica iar documentarea si achizitia de materiale se poate face in ritmul propriu, dupa cum permite timpul fiecaruia, fara a fi constansi de alergatul din depozit in depozit.


Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea mea!
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...